A.Jensen Charon Combo kit weer leverbaar!

De A.Jensen Charon Combo kit 5/6 en 7/8 waren in 2010 al snel uitverkocht, maar vanaf 17 januari 2011 zijn zowel de 5/6 als de 7/8 serie dan eindelijk weer leverbaar! Je kunt nu alvast een bestelling plaatsen, die dan rond 17 januari naar je verzonden zal worden. 2 kwalitatieve sets bestaande uit een 4 delige vliegenhengel, een reel met 2 spoelen gevuld met backing, een drijvende lijn, een zinklijn en een koker voor 199,00 euro. Kortom een set waarmee je gelijk klaar bent voor een zeer aantrekkelijke prijs! Meer info klik hier.

Ps. Helaas zijn de A.Jensen AHT’s nu echt volledig uitverkocht. Eind november konden we nog een partij binnenhalen, waarvan de latten al snel een eigenaar vonden. Veel plezier ermee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *