Dagje Esox met de mannen.

Het was me het dagje wel. Flink getoerd in de omgeving van Zwolle met Brian Elward en Edwin Otting. Jaja het is me al een rit voor de mannen om hier naar Zwolle te komen en dat voor snoek, chapeau. En dan ook hier nog weer gaan toeren, maar gezellig was het zeker zo met z’n drieën in de kar en het toeren ging verder. Het weer was goed, mooi windje, lichte bewolking, af en toe zon, maar de snoek, drama, tenminste de eerste 5 uur. Mastenbroek, Rouveen, Giethoorn, Salland, Zwolle, overal zijn we wel geweest. Maar de aanbeten, nadas noppes niks. En dan – zoals zo vaak – begint het rond 16.00 uur eindelijk te lopen. Edwin mist een mooie snoek die z’n lat even kort flink kromtrekt, ik mis vervolgens een jumpertje van 50 cm en Brian die echt een pechdag heeft mist een potloodje. Een half uurtje later pak ik dan eindelijk het eerste snoekje van de dag, een vijftiger, de 0 is weg, maar echt blij maakt me dit nog niet. Rond 5 uur vinden we het welletjes en besluiten we 10km verderop het laatste uur vol te gaan maken. En toen was het feest, Edwin maakt de dag meer dan goed met een mooie dikke mama……Brian en ik genieten van de hectiek. T’is goed zo. Thuis staat een bord spaghetti klaar gemaakt door mijn schat. En de avond is absoluut gezellig, waarbij de mannen rond 22.30 uur vertrekken voor de lange rit richting huis.

De volgende keer staat alweer gepland. Dan in de buurt van Utrecht, mooi water daar, thuiswater voor Brian, die vandaag vooral prachtige foto’s heeft gemaakt en volgende keer weer aan de beurt is! Bedankt mannen voor een super gezellige dag en tot snel! Voor nu de foto’s…

Gr. Edwin Kerssies

4 thoughts on “Dagje Esox met de mannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *