Brian & Edwin O op pad aan de Hollandse kust…

Jaja daar waar ik zat te ploeteren op Texel, hadden de mannen aan de andere kant van Nederland een geweldige dag…

Hi Edwin, ik hoop dat alles goed met je gaat en dat jullie je prima vermaakt hebben op Texel. Het weer zat in ieder geval goed mee. Ik weet niet of je Brian al gesproken hebt, of dat hij je een mail heeft gestuurd maar dinsdag hebben we een heerlijke visdag gehad. Het weer was super en we hebben aardig wat zeebaarzen gevangen (en jammerlijk ook net zoveel verspeeld!): totaal 8 geland. Brian had een onfortuinlijke start, hij verspeelde, nog voordat ik mijn eerste vis had (dikke baars van 50+), 3 vissen waarvan er één echt heel groot was (die kapitale vis trok alles stuk). Uiteindelijk heeft hij er toch 3 weten te vangen. Halverwege de dag had ik er 4 en stond de teller voor Brian op nul, hij had al wel 4 lossers. Zijn teleurstelling droop ervan af. Ik was dan ook reuze blij voor hem dat hij in de namiddag zijn eerste baars haakte en die ook wist te landen, zijn moraal was gelijk weer helemaal terug. Daarna had hij er dus nog 2 en 1 losser.

Het was weer lekker!

Gr. Ed O

One thought on “Brian & Edwin O op pad aan de Hollandse kust…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *