Hareline, tralalalala binnen!

Zo, net voor de flyfair is daar dan het pakket Hareline, zojuist gearriveerd. De komende dagen zullen de uitverkochte producten, zoals de dubbing dispensers, de pseudo eyes, Daiichi haken, crazy legs, DNA Fibers en nog veel meer weer aangevuld worden in de shop. Ik denk niet dat we de tijd hebben om de komende week alles al toe te voegen aan de webshop, maar natuurlijk kun je ons vinden op de FlyFair al waar we zoveel mogelijk zullen exposeren. We hebben maar een klein standje, maar zoals het er nu naar uitziet, zal dit standje goed vol staan. Van vele bindmaterialen van Hareline, jaja ook veel voor de zouwatervliegvissers, een compleet assortiment Enrico Puglisi producten, wat een kleuren! De DNA fibers, zoutwaterhaken, dyckers 3d epoxy eyes, pseudo eyes, brass eyes, lead eyes, voor vele soorten streamers, shrimps en krab vliegen. Daarnaast natuurlijk de nodige materialen voor de vliegvissende roofvissers onder ons, de baars komt eran, heeeerlijk, ook daarvan zullen we het nodige tonen en natuurlijk de snoek en snoekbaarsmaterialen en last but not least een karperhoekje, waar we jullie ook best het nodige tijdens de flyfair over willen vertellen. Tactics, materialen, vliegen en aanverwante, kom gerust langs en stel je vragen!! Naast deze oerhollandse vissoorten vind je bij ons ook de nodige materialen voor het vliegvissen op forel, vlagzalm, kopvoorn, etc, dat wat we zo graag mogen doen op bijvoorbeeld onze zomervakanties, of de weekendtripjes, de prachtige A.Jensen Argon hengels die hiervoor zo geschikt zijn – op de beurs maken we het jullie aantrekkelijk om een van deze latten aan te schaffen, reken maar – en ben je op zoek naar een zwaardere lat, dan zijn de A.Jensen High Tides absoluut de moeite waard om voelen, reuken en te bekijken, enfin genoeg te beleven lijkt me, we hebben er in ieder geval veel zin in!!

Maar nu eerst met de vliegenlat op zoek naar de zoetwaterbiggen, laterssssss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *