Bedankt!

Via deze weg willen we jullie wederom bedanken voor het vertrouwen in Dyckers, nu al weer meer dan 1,5 jaar actief als vliegviszaak in Nederland, maar ook België, Duitsland, Frankrijk, USA, Australie, Roemenie, Noorwegen, UK, Zweden, etc. Want steeds meer vliegvissers weten onze site te vinden en onze producten te waarderen. En alhoewel de site op dit moment in het Nederlands is (de internationale versie komt eraan), krijgen we bestellingen wereldwijd en daar zijn we trots op, bedankt! Ook van de vele leuke mails die we mogen ontvangen en natuurlijk de reacties op de blogs.

Zonder jullie hadden we nooit het assortiment kunnen neerzetten van wat we nu hebben staan. Maar we gaan verder, want er komt bijv. weer een flink pakket van Hareline deze kant op. Aanvullingen van de producten die in de shop zijn uitverkocht, maar ook nieuwe producten. Daarnaast zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de mooiste vliegvisbeurs van de wereld, juistem de FlyFair en we hebben er ontzettend zin in. Natuurlijk zullen we de A.Jensen hengels mee nemen, net als ons uitgebreid assortiment van Enrico Puglisi en Fishpond. En daarnaast nog de nodige andere producten, maar daarover later meer…

Nogmaals dank! Team Dyckers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *