Nogmaal stadswateren met de vliegenlat

Zaterdagochtend lekker wezen pielen met Thomas in de stadswatertjes. Helder water, waarbij je met de polaroid de nodige vissen kon zien. Ook de eerste ruizers konden aan de droge vlieg gevangen worden. Leuke visserij zo voor eventjes tussendoor en af en toe ook zeker mooie blankvoorns, ruizers en hier en daar een platte. Lastig te vangen, maar het kan zeker wel hier.

Verder zijn we druk met de voorbereidingen om over 2 weken een lang weekend weg te gaan naar de kust en het ovm, maar daarover later meer…

4 thoughts on “Nogmaal stadswateren met de vliegenlat

  1. bart says:

    Hoi Edwin, ik heb de laatste tijd ook heerlijk gevist en gevangen in deze buurt. Mooi dat het water helder begint te worden! Idd heerlijk op zicht met een klein nimfje of droge vlieg de mooiste en dikste ruisvoorns spotten en aanwerpen…

    Alleen lukt het me vrijwel nooit de aanwezige brasems te vangen. Waarmee vang jij ze in dit stadswater?

    Bart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *