A.Jensen High Tide & Argon

Zo, de stocklist van de A.Jensen High Tide en Argon vliegenhengels is weer geheel upgedate op de site, nadat we vorige week een flink pakket latten hebben binnengekregen. Van een A.Jensen High Tide #12 t/m een A.Jensen Argon #2 staan zijn vanaf nu weer direct verkrijgbaar via Dyckers. Alle High Tide’s & Argon vliegenhengels worden met levenslange garantie geleverd. De High Tide is zeer geschikt voor het zoutwaterwerk, alhoewel we de #7 zelf al een tijdje naar volle tevredenheid gebruiken als allround hengel op vele verschillende vissoorten zoals de prachtige forellen van OVM, zeebaars, snoek en karper. De Argon is een serie die we met name hebben ingekocht voor het wat lichtere werk. Een zeer dun #2 tje voor de indianenvisserij of de bijzondere extra lange 10ft’er #4 met fighting butt voor het czech en french nymphing, of voor het echte lichte werk op de grote (noorse) rivieren en zeker ook mooi voor ovm.

Je kunt een hengel naar onze mening niet verkopen, als je hem zelf niet uitvoerig getest hebt en dat hebben we. In deze posting een aantal foto’s waarbij je de vliegenlatten in actie ziet. Nieuwsgierig? Kijk dan bij de shop onder vliegenhengels.

Ps. als je interesse hebt om een complete topset aan te schaffen inclusief Danielsson reel en Airflo lijn neem dan contact met ons op (info@dyckers.com) en we maken er een mooie prijs van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *