Nieuw, vliegenhengel set: A.Jensen Charon Combo kit

Vanaf vandaag nieuw in de shop en uiteraard op voorraad de A.Jensen Charon Combo kit. Deze set bestaat uit een vliegenhengel, een vliegenreel met 2 spoelen gevuld met een drijvende en een zinkende lijn, backing, leader en een cordura rod tube met reel case. Er zijn 2 sets verkrijgbaar, een #5/6 en een #7/8.

De totaalprijs voor de set is 189,00 euro, wat zeer netjes is voor deze set en waarmee de beginnende vliegvisser, maar ook de gevorderde vliegvisser die het bijvoorbeeld eens op karper, snoek of zeebaars wil gaan proberen zeker mee kan aankomen!

De vliegenhengel is 4delig, bestaat uit goede materialen zoals Portugees kurken handvat en sic strpping guides. De vliegenreel bevat een goede slip. Dit gecombineerd met de lijnen en leaders ben je direct voor 189,00 zo goed als klaar. Zie daar maar eens elders een set van samen te stellen! De kwaliteit / prijs verhouding is dan ook de reden waarom we besloten hebben om zowel de #5/6 versie als de #7/8 versie op voorraad te brengen. Vandaag besteld is morgen in huis!!

Meer foto’s volgen, maar voor nu kun je op de volgende pagina de specificaties vinden: A.Jensen Charon Combo Kit

ps. oja voordat we het vergeten. Er staan me hier toch een stel nieuwe prachtige A.Jensen High Tide’s en Argon’s van een superdun en toch strakke A.Jensen Argon #2 tot en met een krachtige pook A.Jensen High Tide #12 met dubbel handvat voor het echte grote werk op GT’s, tarpon, etc. maar daarover binnenkort meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *