Nieuwtjes van Puglisi en meer…

Leuk pakketje EP Pikestreamers he? Alhoewel de snoektijd er hier zowat op zit, begint het pas in de noordelijke landen. Er gaan dan ook verschillende pakketjes richting Scandinavië. Enfin het wordt tijd voor wat nieuws. Vandaag of morgen verwachten we eindelijk de veel verkochte Daiichi Saltwaterhook 2546 en de Daiichi Saltwater Circle Hook 3847 in verschillende maten te kunnen aanvullen. Daarnaast zullen verschillende bindmaterialen zoals de Ostrich Spey Hackles, Ice Dubbing, Marabou en aanverwante weer aangevuld worden. Van Enrico Puglisi zullen we zeer binnenkort de EP Sparckle toevoegen aan de shop (sterk materiaal, o.a. geschikt voor verwerking in streamers en streamers gebonden met alleen maar sparckle, complete flash dus) en daarnaast verwachten we over 2 weken een compleet nieuw pakket van Enrico himself met de nieuwe EP Crustaceus Claws, de EP Crustaceus Brush, EP Anadromus Brush, EP Streamer Brush Mirco Legs, EP Crab Bodies, EP Shrimp Eyes, De EP Saltwater Flybox en de EP Crab Flybox, EP 1 minute en EP 30 minute epoxy en nog veel meer waaronder uitereaard weer de aanvullingen van de bestaande materialen.

Ook verwachten we op korte termijn dan eindelijk de McLean nets te kunnen presenteren en een nieuwe serie hengels van A.Jensen + uiteraard ons assortiment uit te breiden van de A.Jensen High Tide en Argon series. Wat betreft de AHT serie die in de aanbieding is, daarvan is alleen nog maar een #3 in de verkoop. De rest is compleet uitverkocht, wat een groot succes is gebleken, dank daarvoor! Ach en zo nog wel wat zaakjes, volg de site en je blijft op de hoogte. Oooooo wat is het lekker weer!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *