EP Perch Pikefly

Zojuist zijn er weer enkele nieuwe vliegen aan de shop toegevoegd, waaronder een nieuw buzzerpakket van Wilco (zie special packets bij vliegen) de beroemde Joe Blados Crease Fly – waarvan we de serie in de loop van de tijd verder uitbreiden – en een nieuwe snoekstreamer, de EP Perch ’17 gelijkende uiteraard op een baars en gemaakt met de EP 3D Fibers Everglades, EP Fibers Polar Bear en EP Fibers Yellow, laters!

5 thoughts on “EP Perch Pikefly

 1. Jelte says:

  ziet er weer netjes uit.
  nu moeten ze nog ff gaan bijten vandaag nog wel geprobeert
  was weer is 3x niks, wat is dat toch?
  groeten

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Ook hier ff geweest, 1,5 uurtje ook 3 keer niks, hoor zeer slechte verhalen alleen op die plekken waar het water overal op ligt en dat al een tijdje zoals in het midden van het land hoor ik wat betere verhalen…denk zelf dat ze met een watertemp van zegmaar 0-4 graden echt stijf tegen de bodem liggen en veelal onder het hier nog aanwezige ijs. Ik zie ook totaal geen prooivis. Zodra het zonnetje gaat schijnen en enkele dagen dooi moet het echt los gaan op verschillende wateren. Overigens gaat de snoek zich al verzamelen voor de paai die over enkele weken gaat starten (ze zijn dus echt dik over het algemeen) vaak in ondiepe kleine visrijke slootjes. Vang je er nu 1 blijf dan beslist daar vissen, dikke kans dat er meerdere liggen. Vaak liggen er ook meerdere kleinere mannetjes bij een big mama….

 3. Cornelis says:

  Edwin ,

  tijd dat je ze gaat maken met ingebouwde verwarming…..pffffffff tgaat weer vriezen….

  grt. Cornelis

  p.s. : esox is inderdaad al op de paaiplekken aanwezig…

 4. Vincent says:

  ooh jongens…
  ik had afgelopen vrijdag nog net heel even tijd…
  bij de (polder)uitstroom in de diepere vaart…
  na 11/2uur gooien (prima stok die Jensen#8!!!)…
  ineens een enorme krokodil van een snoek vol over de golddigger…wat een breed en dik beest…zette lekker door richting mij en de oever…ik zag mezelf de meterprijs al winnen…2 keer enorm kopgeschud…en toedeledoki…
  bibberknieen!..later nog even terug met andere streamer…natuurlijk niets meer…maar wat een monster…volgende week sta ik er weer(met die EP-perch)…ik stuur jullie de foto’s! (…hopelijk…)
  hoi,Vincent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *