Update & Buzzers

Vorst, sneeuw, dooi, zou het dan? Ech nie, weer vorst, een pak sneeuw, stoep ruimen (jaja m’n lieve schat Mir is zwanger dus ik moet haar natuurlijk wel verzorgen) boodschappen doen, (zakelijke) bezoeken, kijken of er al water open ligt, kilometers rijden van het weekend, wakje hier, wakje daar, maar de prooivis is niet gek met die aalscholvers hier in de buurt en ligt lekker ver onder het ijs, daar waar ze niet komen, de snoek gaat erachter an, dan toch ff tegen beter weten in op de ijssel proberen, tis er prachtig, maar nee hoor, zaterdagochtend vele uren gekletst met Riny, de meesten kennen hem wel, mr. caveman, wat een prachtvent is het toch, hij zat hier niet voor niks, de kogel is door de kerk, eind mei staan we er, meer info volgt later, die beurs waar ik in eind jaren 80 op het fietsje als 13 jarige kwam vanuit mijn toenmalige woonplaats Wezep, m’n ogen uitkeek, ad was toen al van de partij, een van de echte diehards, en juist hij zei, samen met Riny bij het bekijken van de nieuwe locatie van die beurs, het voelt goed, eindelijk, en dan sta je daar dan 20 jaar later met je maatje Thomas, kan niet wachten en misschien komt die lieverd van me ook nog wel langs, maar dat ligt er maar net an hoe dik het buikje is, kortom enerverende tijden breken aan, mooie tijden!

Dan nog ff snel een update van de shop, de A.Jensen AHT’s vliegen de deur uit, er zijn er nog maar enkelen, dus voor diegene die interesse hebben… enne er komt een leuk pakket Fishpond deze kant op, met o.a. interessante goedgeprijsde nieuwe jasjes, ook zal het pakket McLean netten binnenkort arriveren, alhoewel daar Down Under ver weg is en het nog wel een tijd kan duren. De DNA’s fibers lopen goed, dus dat pakket wordt uitgebreid. De EP Fibers beginnen ook weer te slinken, dus ook dat zal aangevuld worden, wel hebben we de EP brushes weer aangevuld, o.a. de reddish brown die weer leverbaar is. Eind van de week verwachten we weer de Ostrich Spey Hackles binnen en van Airflo zal ook weer het nodige binnenkomen. Verder nog behoorlijk wat andere zaken, maar dat volgt wel…oja Wilco is ook druk bezig, nieuwe pakketten samen te stellen, van foam-bijzondere-drogevliegen t/m buzzers, en czechnimfen…hier zijn we druk bezig met de zoutwaterstreamers, EP Pikestreamers, special packets enne Joe Blados komt eran…met ratel, tadaaaaaa, laterssssssss

gr. Edwin Kerssies
Dyckers

Ps. stem ff bij totalfishing categorie vliegvissen in de rechterbalk als je die pagina opent. Niet dat mijn foto de mooiste is (vind de selectie niet ok, zowel ik, als anderen hebben veel mooiere foto’s ingestuurt) maar diegene die nu bovenaan staan???

4 thoughts on “Update & Buzzers

 1. Vincent says:

  gefeliciteerd zeg…
  hartstikke mooi nieuws!..welkom bij de klup van vissende pappies…(moeten we wel goed opletten met afspreken voor de Macfishing-delivery…(what’s in a word?)…want mijn meissie loopt ook met een mooi groeiende buik…
  Kunnen we niet alleen over vissen kletsen, maar ook over luiers….!)

  En ook al mooi nieuws over de Fair…nog wat vissige schilderijen nodig als “behang” voor de stand?…
  hoi,Vincent

 2. Hindrick says:

  HE Mir (en Edwin natuurlijk), van Harte gefeliciteerd.

  oooo en wees gewaarschuwd uw vis dagen zullen nooit meer zo worden als dat ze nu zijn..
  (ligt natuurlijk helemaal aan je zelf;)

  vriendelijke groet
  hindrick

 3. Likkoe himself says:

  Heb op je minikarpertje gestemd bij totalfishing.
  Ennuh, heb Mirjam al gesproken, nu alleen jou nog even te pakken krijgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *