DNA Clouser Minnows, olala

Vanaf nu in de shop: DNA Clouser Minnows. Olala wat is dit topmateriaal om clouser minnows te binden. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gebruiken we voor bijna alle streamers fibers van Enrico Puglisi, maar voor de clouser minnows vinden we de fibers niet uitermate geschikt. Dit vanwege het soepele materiaal, een clouser minnow moet juist stug zijn. Bijvoorbeeld gemaakt met bucktail, maar sinds kort hebben we de DNA Holo Fusion Fibers en deze zijn dus zeer geschikt voor o.a. clouser minnows. Uiteraard hebben we overzees het e.e.a. “afgekeken” alwaar ze de DNA Holo Fusion Fibers al een tijdje gebruiken voor de clouser minnows, check anders maar eens op Youtube en tik DNA Clouser in. Enfin wat betreft clouser minnows zijn we om en zullen we deze clousers in 2 versies en verschillende kleuren aan de shop toevoegen. Grote DNA clousers gebonden op de Daiichi 2546 size 1/0 met de pseudo eyes extra large (totale lengte 10 cm) en de kleinere DNA clousers gebonden op de Daiichi 2546 size 4 met de pseudo eyes medium (totale lengte 6 cm). Naast kant en klare clousers zullen we ook de benodigde materialen vandaag of morgen aan de shop toe voegen. Laat de zeebaars maar komen!

3 thoughts on “DNA Clouser Minnows, olala

  1. Dyckers, Pure Flyfishing says:

    yup inderdaad voor sandeels en clousers (wat in mijn optiek ook een afgeleide is van een sandeel)….voor baitfish, minnows, streamers, etc vind ik het te “flashy” dan komen de ep fibers en ep silky fibers veel dichterbij een natuurlijk presentatie. Waarschijnlijk wel bekend bij je, maar een clouser is met DNA Holo Fusion ook zo gebonden zeg…thx voor de comment Cornelis!!
    Gr. Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *