Nieuwe producten Dyckers

Er zijn vele nieuwe kleuren EP Fibers en EP 3D Fibers toegevoegd aan de shop, van realistische kleuren tot en met felle opvallende kleuren. Zoals jullie weten gebruiken we deze fibers voor snoekstreamers, t/m zeebaarsstreamers, van 8 cm t/m 30cm streamers. Wil je kleinere streamers, etc. bouwen dan raden we de nieuwe EP Silky 3D Fibers, of de EP Trigger Point Fibers aan. Enrico maakt ook vaak kieuwen bij zijn streamers, hiervoor gebruikt hij de EP Silky Fibers Red, nu ook in ons assortiment. Ook hebben we de EP Shrimp Dub Brush Reddish Brown toegevoegd aan het Brush assortiment, ideaal voor garnaalimitaties bevist over rotsen, kelp, etc. die je veel kunt vinden aan de deense kusten of bij ons langs de strekdammen.

Naast de uitbreidingen en aanvullingen van het Enrico Puglisi materiaal hebben we eindelijk ook de McFlyfoam verder uitgebreid met top kleuren voor zalmeitjes en aanverwante, jaja we gebruiken dit raar, maar super materiaal voor onze carpbollen, vliegvissen op karper dus. De clownpackage heeft 6 verschillende kleuren en is super geschikt als je eens wilt gaan proberen met dit materiaal te gaan binden, eigenlijk kun je geen fouten maken, het eitje – als je dat wilt – is met de McFlyFoam makkelijk rond te krijgen. In het verlengde hiervan hebben we nu ook de Daiichi Xpoint Steelhead X510 binnen, de ideale haak voor karper wat ons betreft, maar ook zeker goed te gebruiken o.a. op het OVM of bijv. de Kool.

De Flyfishing eyes sectie is ook uitgebreid met extra grote 13mm 3d epoxy ogen voor de echte grote streamers, pseudo eyes voor top clousers, brass eyes verpakt per 20 voor 2,95 niet duur dus en goed zwaar, mooie ogen in 3 verschillende maten, de zwaarste voor grote clousers, de middelste voor normale clousers en de kleinste..ach je raad het al. Deze ogen zijn veel groter dan de twin eyes die je ook in de shop terug vindt.

Legs, crazy legs nu nog goedkoper, 5 strengen voor 2,45, in eerste instantie een paar kleuren, maar bij genoeg interesse breiden we de boel verder uit. Ok dat was het weer, als er nog vragen zijn, mail gerust!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *