Zweedse schoonheden – Danielsson

De opvallende bezoeker zag het wellicht al een tijdje aan komen. Het is immers niet voor niks dat we al jaren met de reels van Danielsson vliegvissen. Of het nu voor het vliegvissen op karper, snoek, zeeforel, zeebaars of zelfs tropische krachtpatsers zoals bonefish en tarpon is, al deze vissoorten hebben onze reels getest en nu toch weer vele jaren later functioneren ze nog steeds op en top. Enfin je begrijpt het, sinds vandaag is het een feit, Dyckers is dealer geworden van Danielsson en daar zijn we trots op!

Na enkele zeer prettige gesprekken met de directie werd snel duidelijk dat Danielsson en Dyckers op een lijn liggen. Niet zo raar eigenlijk want we zijn nu eenmaal gek van Zweeds design en kwaliteit. Daar waar de Volvo onder de auto’s staat voor vele 100.000den kilometers plezier, staat Danielsson toch wel aan de top van vliegenreels. Onverwoestbare klasse welke nog steeds geproduceerd wordt in Zweden. Sinds begin jaren 80 maakt Danielsson vliegenreels, ooit gestart met de Originial Flyreels, welke als eerste Large Arbour reel ter wereld op de markt werd gezet en in de loop van de jaren hebben ze het assortiment verder uitgebreid met functionele kwaliteitsreels onder andere voorzien van een gewoonweg top slipsysteem en een prachtig design. Wellicht ten overvloede maar met 5 jaar garantie op alle vliegenreels geeft Danielsson aan waar ze staan. Sinds 2009 hebben ze alle series nog verder gefinetuned waaruit de nieuwe F3W, L5W and H5D zijn ontstaan. (later meer info)

Binnenkort zullen de reels, spoelen en aanverwante in de shop verwerkt worden en mocht je vragen hebben, dan weet je het, contact ons!

Ps. oja en dan nog dit. Tijdens de gesprekken kwam naar voren dat voor klanten van Dyckers er een mogelijkheid bestaat om een gratis rondleiding te krijgen in de fabriek in Zweden, wat zeker de moeite waard zal zijn! Mocht je toevallig naar Zweden op vakantie gaan en interesse hebben, stuur ons dan een mail, want dan gaan we dat voor je regelen! Latersssssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *