Mooie EP streamers Johannes!

Zojuist een berichtje van Johannes uit Noorwegen, die met een kapotte knie thuis zit en dus druk bezig is met het binden voor komende zomer. “Hey Edwin, hier een foto van wat cirkelvisjes die aan een zinklijntje mogen gaan zwemmen als m’n knie weer heel is. EP fibers is leuk spul om mee te binden. Ook nog een oppervlakte probeersel maar het moet nog blijken of je dat kan werpen. Verder nog een tip die ik van wim mauer kreeg lang geleden; als je ongeveer 1 cm van het einde van een pakje ep een tyrap trekt (kleintje) en je smelt de kop aan elkaar wordt het niet zo’n zooitje tijdens het binden. Je kan dan makkelijk een plukje losmaken en kort onder de tyrap afknippen. Gr. Johannes

Note Dyckers: Idd makkelijk Johannes, check anders ff die EP Minnow Fibers, want die hebben dit standaard. Overigens vind ik het ook prettig werken om het juist los te hebben en vervolgens uit te spreiden op de tafel. Vervolgens pak ik er een klein plukje in de volledige lengte uit en ga daar mee binden. Als ik klaar ben stop ik het dan weer in de verpakking. Maar zo zie je maar eenieder heeft zijn eigen methode enne die vliegjes zijn prachtig! Voor nu beterschap en zodra je weer wat zeeforellen, polakken of zeebaars (want ik lees steeds positievere berichten van zeebaars in Noorwegen) hebt laat maar horen! Laterssssssss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *