EP shrimp & (zee)forellen

Ff een update van de goede berichten die we de laatste dagen krijgen. Zowel aan de Deense als aan de Noorse kust worden de EP shrimps momenteel uiterst succesvol ingezet. Sommigen zweren er zelfs bij en gebruiken de laatste weken geen andere vliegen meer, terwijl de vangsten van zeeforellen alleen maar beter worden. Super berichten dus. Maar dat niet alleen. Ook zijn er steeds meer vliegvissers die de EP shrimps gebruiken op onze thuiswateren, waaronder het Oostvoornse meer. Zo kregen we vandaag weer een leuk bericht van Jeroen (bedankt!!) die zaterdag in de late middag nog even met een teeny 300 aan het prachtige meer heeft gestaan. En ja hoor wederom deden enkele Dyckers vliegen hun werk en wist hij er 2 te vangen, 41 en 63 cm, knap werk en een goede reden om er ‘s avonds (na flinke ijsklouwen, want het was koud) een goed glas whisky op te nemen. Proost Jeroen, nemen wij er ook een!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *