Epoxy en vliegen

Al een tijdje zijn we op zoek naar een goede epoxy bij onze afnemers. Echter wat we tot nu toe zijn tegengekomen vinden we gewoonweg te duur voor wat het moet doen. Zoals je kunt zien in de vliegenshop, maken wij behoorlijk wat vliegen af met epoxy. Dit doen we in combinatie met een droogmolentje die ik ooit eens gekregen heb van een handige vriend die het gemaakt heeft uit een magnetronmotertje. Tot op de dag van vandaag werkt dat goed. Tuurlijk begrijpen we dat niet iedereen zo handig is, dus ook voor zo’n epoxydroogmolen geldt, zodra we een aantrekkelijk geprijsde molen tegenkomen, dan zal die zeker in de shop komen te staan. Back to epoxy. Hierbij raden we aan om deze gewoon bij de Hema te halen, voor iets meer dan 4 euro ben je klaar en de epoxy dut ut! Kortom een tip van onze kant, wil je ook met epoxy gaan binden… de rest vult zichzelf in. Zodra we een goede goedkope epoxy tegenkomen, dan zul je deze uiteraard in de shop terug vinden.

This entry was posted in Tips and tagged .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *