En vandaag was…

En vandaag was Thomas aan de beurt. We gingen pas laat op pad, rond 15.00 hing de EP Kermit eran, de vernieuwde versie Daiichi style! (binnenkort meer hierover, nu belangrijkere zaken…) Want vanmiddag was zoals Mir later bij thuiskomst na het filmpje prachtig zei: “big mama was looking for a christmas turkey, but got hooked up with a EP Kermit” kortom Thomas was aan de beurt, big mama had er zin in en ja hoor na een uurtje was het raak. Wat een ongelooflijke mooie vis Thomas, aan de vliegenlat, op de vernieuwde streamer naar aanleiding van je eigen gedachten opgezet en straks zeker terug te vinden in de shop (of uiteraar zelf na te binden) want die haak, juistem daar hebben we de laatste tijd veel discussies over en deze kermit had dus een speciale haak, in een keer vast, een kreet volgde, wat waren we blij en wat zal Tom vanavond lekker slapen. Voor nu gewoon genieten van de foto’s en binnenkort een filmpje…

102 volle centimeters, aan de vliegenlat, op een eigen gebonden Enrico Puglisi streamer, gewoon klasse Thomas, of zoals je zelf na de release zei, yihaaaaaaaaaaaaaa

Dyckers snoekstreamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *