EP-om snoekstreamer test

Wat was het een $%$%^$ weer afgelopen zondag. En toch, toch vind ik het heerlijk om er dan op uit te trekken. Vanwege de hoeveelheid regen geen mens te bekennen en tijdens deze uurtjes wil de snoek nog wel eens los gaan.

Het was tijd om de EP-om (enrique puglesi – orange madness) streamer te gaan testen. En olala wat beweegt ze mooi en wat is de streamer makkelijk te werpen. Ook zakt ze direct mooi, langzaam en geleidelijk richting bodem als je niets doet, terwijl je zelf kunt bepalen (gebruik makende van strippen en desgewenst de hengeltop) op welke wijze de streamer zich beweegt. In tegenstelling tot de bekende bucktail-zonker streamers heeft de EP-om geen problemen met het blijven drijven, wat in mijn optiek een echt voordeel is. Ook blijven de EP fibers na enkele snoeken uitstekend in de oorspronkelijke vorm en verliezen eigenlijk geen materiaal…kortom test geslaagd!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *