Gurgleren, wowieee

Tijd voor actie! Tijd om te gaan gurgleren in een kolk vlakbij. Deze kolk zit barstensvol baars en laat dat nu net de vissoort zijn waar we het vanavond op gemunt hebben. Plopplopplop daar plopt de gurgler hevig door de oppervlakte, boegolfjes ontstaan erachter, de groep is gevonden, het feest kan beginnen wowieeeee!! De een na de andere baars wordt gevangen, vele kleintjes soms wat groteren, maar wat is het leuk. Je ziet alles, soms zijn de boeggolven groter, vaak zijn dit de wat groeter baarzen en we weten dat er echt grote jongens op deze kolk huizen. Vorig jaar hadden we er eentje van 45 cm op de gurgler, een mooi gevecht volgde. Vanavond zal de grootste tegen de 35 cm aanzitten, niet erg, harstikke leuk en met pakweg 30 baarzen in 2 uurtjes vissen mag ik niet klagen. Ook zin in actie? Bind er een gurgler aan en ga aan de slag, leuk man!!

2 thoughts on “Gurgleren, wowieee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *