Pike, zeebaars, polders en meer…

De maanden september en oktober. Eigenlijk voor alles goed, topmaanden voor zeebaars, goed voor snoek, baars en snoekbaars, het dut ut allemaal. En dat krijgen we mee, want er komen vele mails, apps e.a. binnen met prachtige berichten en foto’s, dank heren! Hierbij een selectie, waaronder hierboven. Stefan, een van de 4 duitse supergezellige gasten die zaterdagochtend de shop bezochten en o.a. weggingen met de nieuwe Orvis Recon 9ft #10, grootwaterkanon, de nodige Patagonia kleding en natuurlijk bindmateriaal. Afgelopen zaterdag stonden de polders centraal bij de heren en daar hebben ze nodige mooie snoeken gevangen.

Daarnaast Hans – deelnemer Dyckers Seabass Weekend 2015 – met zijn nieuwe PR, top Hans!

Ook Arnold – deelnemer van ondertussen al vele Dyckers Seabass Weekenden – weet zijn PR tweemaal te verbreken deze week. In eerste instantie een mooie 62 aan zijn Loop Cross, later volgend door een megasterke 68cm zeebaars, klasse Arnold!

Sander zit ook niet stil en heeft ondertussen in z’n Mac Pro bb de eerste grootwatersessies op snoek erop zitten, waaronder een hele mooie onlangs met een aantal zeer sterke meterplus vissen en dat allemaal op nieuw water, super!

En zelf kon ik er zaterdagmiddag nog even op uit na sluiting van de shop om 13.00 uur. En oeeei wat kwam er een machtige poldersnoek langs zeg. Op en top genieten! Tight lines, Edwin

One thought on “Pike, zeebaars, polders en meer…

  1. marcel neerhout says:

    Kicken foto’s weer Edwin!
    Volgens mij heb ik vorige week nog met Arnold staan vissen en pakte hij een Fint, Sepp schoof ook nog aan was gezellig.
    Morgen maar weer proberen en zaterdag Sir Edward bijstaan op het OVM…wie ook komt moet maar mailen.(-;
    Greetzzzz Marcel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *